•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Om EJOT

EJOT Festesystem A/S

EJOT tilbyr et omfattende utvalg av høykvalitets festemidler tilpasset byggkonstruksjoner og interiør. Et bredt og praktisk utvalg av tjenester styrker porteføljen vår ytterligere og gjør oss til en pålitelig partner for ditt byggeprosjekt.
 
Vi tilbyr også et bredt spekter av innovative festemidler og komponenter for sektorer som bilindustrien, elektroteknikk og telekommunikasjonsteknologi. Disse "intelligente" produktene garanterer utmerket kvalitet og reduserer systemkostnadene for festemidlene.
 
Vi er stolte av å samarbeide tett med utviklere og systemleverandører. Dette gjør det mulig å utvikle den optimale innfestningsløsningen hver gang. Derfor kan du være sikker på at EJOT vil tilby deg riktig produkt for riktig jobb. Hvis du vil, vil vi gjerne vise det på stedet for deg.

Alltid en god forbindelse

EJOT Festesystem AS er et salgsfirma i den tyske EJOT gruppen som omfatter mer enn 3.000 ansatte fordelt på produksjonsenheter og lagerførende datterselskaper rundt om i verden – med over 90 års lang historie. EJOT er en ledende produsent av komplette skruesystemer som løser problemer og reduserer kostnader innen bygg, bil, transport, hvitevarer, elektronikk, elkomponenter og tynnplateindustri.
 
EJOT Festesystem AS ble etablert i 1985, og har hele tiden konsentrert sin markedsføring av EJOT gruppens produkter til byggeindustrien. Målet er å være totalleverandør av festeelementer til produsenter, leverandører og montører av profilerte tak- og fasadeplater, samt takentreprenører. EJOT er en ISO-9001 godkjent produsent.
 

Partner som forstår markedet - Vi gjør det personlig

Spesialiserte virksomheter krever partnere med like spesialisert kompetanse. Noen som forstår og som snakker det samme "språket". Det sparer tid og penger for alle parter. EJOT er den perfekte samarbeidspartneren som tilfredsstiller behovene til profesjonelle løsninger for fasader, samt installasjoner og tekniske anlegg inne i bygningen.

EJOTs streven etter høy kvalitet stopper ikke bare med kvaliteten på selve produktet. De pålitelige installasjonene som blir mulig med våre produkter betyr også lave kostnader for kunden. I tillegg gir holdbare fester den beste beskyttelsen mot dyre kundeklager. Derfor har vi til hensikt å fortsette å produsere strategiske produktlinjer med de høyeste kvalitetsstandarder i våre IATF16949-sertifiserte fabrikker.

En viktig del av samarbeidet med oss er at vi formidler unik ekspertkunnskap om bruken av produktene våre, og er tilgjengelig med råd og støtte gjennom telefonrådgivning, brukerveiledning på stedet og komponenttesting i EJOT Applitec.

Innovative produkter er nøkkelen til EJOTs suksess. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene. Vi identifiserer våre kunders behov under reelle forhold på arbeidsplassen. Kommunikasjonen fra markedet - om markedets behov - til utviklingsavdelingene våre sikres gjennom møter mellom EJOTs tekniske spesialister og brukere fra den internasjonale byggebransjen. På denne måten utvikler vi innovative produktløsninger som skaper klar merverdi og som overbeviser kundene. 

Eksempler på service
- Personlig kundeservicerepresentant, også på byggeplassen
- Ekspertråd på telefon
- Støtte i anbudsprosessen
- Rask og pålitelig leveranse
- Kursing innen festeteknikk