EJOT - alltid en god forbindelse

EJOT Festesystem AS er et salgsfirma i den tyske EJOT gruppen som omfatter mer enn 3.000 ansatte fordelt på produksjonsenheter og lagerførende datterselskaper rundt om i verden – med over 90 års lang historie.
EJOT er en ledende produsent av komplette skruesystemer som løser problemer og reduserer kostnader innen bygg, bil, transport, hvitevarer, elektronikk, elkomponenter og tynnplateindustri.
EJOT Festesystem AS ble etablert i 1985, og har hele tiden konsentrert sin markedsføring av EJOT gruppens produkter til byggeindustrien. Målet er å være totalleverandør av festeelementer til produsenter, leverandører og montører av profilerte tak- og fasadeplater, samt takentreprenører.
EJOT er en ISO-9001 godkjent produsent.
EJOT Applitec Service für Industrie
Ring oss gjerne for råd og teknisk støtte i valg av optimale løsninger. Våre tekniske medarbeidere kan teste løsninger og kommer gjerne ut til dere. Vi kan med vår mor /søster selskaper designe produkter for bruk i byggebransjen

GFA Global Fastener Alliance

GFA Global Fastener Alliance ble grunnlagt i 1998 som et globalt nettverk av uavhengige leverandører av konstruerte høykvalitets festemidler.


Mer informasjon